NYHEDER

På under 40 minutters kørsel kan du nå fra Provstlund til store virksomheder i blandt andet Aarhus, Vejle, Silkeborg og Billund. I Horsens er der dog også gode jobs at hente.

Horsens Kommune rundede for nylig 90.500 indbyggere, og væksten ser ikke ud til at stoppe. Derfor bliver stadigt flere byggegrunde sat til salg i kommunen, og her er Provstlund i Lund ét af områderne med mange grunde at byde på.

Ikke nok med at området er tæt på skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og natur, så ligger Provstlund også under 40 minutters kørsel fra en lang række store arbejdspladser.

De tæller eksempelvis Siemens i Brande, Vestas i Aarhus N, Arla Foods i Viby J, Lego i Billund, Salling Group i Brabrand og Bestseller i Aarhus C.

Flere jobs inden for kommunegrænsen

Også inden for kommunegrænsen er der arbejdspladser at hente. Faktisk er der i Horsens Kommune skabt 3050 flere jobs fra 2011 frem til 2018, hvilket svarer til en stigning på 10 procent. På landsplan er der blot kommet fire procent flere jobs.

Fra Provstlund kan man på 10 minutters kørsel nå centrum af Horsens og dermed et væld af virksomheder, uddannelsesinstitutioner og jobs i den offentlige sektor.

Også i Vejle, som ligger en 20 minutters køretur fra Provstlund, er der store arbejdspladser. Eksempelvis Vejle Sygehus, som beskæftiger 2000 medarbejdere.

Selvom byggegrunde i Provstlund ved Horsens ligger naturskønt, er der nemlig under halvanden km til nærmeste motorvejstilkørsel, så både arbejdspladser i nord, syd, øst og vest kan nås på kort tid.

Det kunne eksempelvis være Jyske Banks hovedkvarter i Silkeborg, Palsgaard ved Juelsminde, Carlsberg i Fredericia og Energi Danmark i Aarhus N, som alle holder sig på en transporttid på under 40 minutter i bil fra Provstlund.

Mulighederne er mange.