FINN MORTENSEN HUSE

     
 

SALG OG INFORMATION...

 
  ..........................................  
  Få svar på det du søger og 
kontakt os via mail eller 
telefon.
 
     
  EDC Ejendoms Centret A/S
Strandkærvej 30, 8700 Horsens
Tlf: 75 62 23 00 
Kontakt os via email her
www.edc-ejendomscentret.dk
 
     
 

ÅBENT HUS...

 
  ..........................................  
 

Starter den 17 april 2014

I aktivitetsplanen kan du se åbningstider for de dage der holdes åbent hus.

Læs mere her
 
     
 

DOWNLOAD...

 
  ..........................................  
  > Grundoversigt  
  > Lokalplan  
  > Geotekniske undersøgelse  
  > Vedt. Grundejerforening  
  > Referat G/F generalforsamling  
     
 

KONTAKT...

 
  ..........................................  
  Finn Mortensen Huse Aps
Ove Jensens Alle 35
8700 Horsens
Tlf: 40 42 20 34
 
     
   
 Om Finn Mortensen Huse
Finn Mortensen Huse ejes af den velrenommerede bygherre Finn Mortensen. Finn Mortensen har over 45 års erfaring indenfor faget. Finn Mortensen er blandt andet kendt for at være grundlægger af Danmarks største typehusfirma, HusCompagniet. Med sit mangeårige samarbejde med diverse leverandører, kan Finn Mortensen Huse levere nøglefærdige villaer i høj kvalitet, til særdeles konkurrencedygtige priser. Med et byggesamarbejde med Finn Mortensen Huse oplever kunderne stor fleksibilitet i form af tilvalg og ændringer af skillerum. Derudover får kunderne en stor økonomisk tryghed og leveringsgaranti. På Provstlund kan Finn Mortensen Huse levere nøglefærdige til priser fra kr. 1.850.000. Betaling ved indflytning.

   
  Finn Mortensen Huse - Udstillingshus ved Provstlund i Horsens
   
 

150 kvm. bolig med dobbelt garage og støbt redskabsrum fra Finn Mortensen Huse

   
 

Med 43 hektar fredskov i baggrunden, grønne arealer mod syd og åbne marker mod vest, har denne villa kun 1 nabo.

 

Boligen er perfekt placeret i forhold til verdenshjørnerne, med rige muligheder for sol i den sydvestvendte have. Boligen er opført i en moderne nuanceret mursten, med opmurede gavle og med dobbelt garage i forlængelse af boligen. Derudover sorte træ/alu-vinduer, sorte betontagsten og stålmetallictagrender. Boligen afleveres i nøglefærdig stand og med haveanlæg i form af flisebelægning og græsplæne. Naturligvis først med betaling ved indflytning.

Boligens indretning rummer mange muligheder. Først og fremmest med separat børneafdeling med 2 gode værelser, et badeværelse samt kombineret bryggers og entré. Fra børneafdelingen er der adgang til et stort køkkenalrum med loft til kip, beklædt med rockfonplader således akustikken er i top. Fra alrummet er der adgang til et tredje værelse, samt forældreafdeling med walk-in-closet/værelse, badeværelse og selvfølgelig soveværelse. Husets vinkel er indrettet med opholdsstue med flotte lyse trægulve og store vinduespartier mod sydvest.

Se plantegning her

Forventet pris inkl. grund 2.448.000

  Modelbilleder
 

Finn Mortensen Huse - Udstillingshus ved Provstlund i Horsens       Finn Mortensen Huse - Udstillingshus ved Provstlund i Horsens

Finn Mortensen Huse - Udstillingshus ved Provstlund i Horsens       Finn Mortensen Huse - Udstillingshus ved Provstlund i Horsens